Home / Dieren / Man Bijt Hond

Man Bijt Hond

DIEREN – Voor het programma Man Bijt Hond werden er zaterdag 13 februari televisieopnames gemaakt op het Callunaplein in Dieren. In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen wordt er door het programma aandacht aan de plaatselijke politieke partijen geschonken. Gemeentebelangen Rheden was uitgenodigd om mee te doen. Floris Pieper was zo sportief om de plaats van de lijsttrekkers Magda Rook en Gerrit Jochemsen in te nemen. Gezeten op een rodeokameel speelde hij een roepende in de woestijn. De bedoeling was om zo lang mogelijk speerpunten van Gemeentebelangen te roepen terwijl de kameel woester en wilder heen en weer ging. Aangemoedigd door de omstanders bleef hij ruim vijf minuten op de kameel zitten. Omstanders waren onder de indruk van de vasthoudendheid van Floris. Hij maakt daarmee tevens een grote kans op de hoofdprijs in de competitie van Man Bijt Hond.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.