Home / Velp / Gezellig kindercarnaval

Gezellig kindercarnaval

VELP – Het kindercarnaval bij de Narrenkap was een groot succes. Jeugdprins Luc en Jeugdprinses Maxime gingen voor in een te gek feest, waar de vele verklede kinderen, papa’s en mama’s uit hun dak gingen. De workshop met Sam was geslaagd, alle kinderen konden naar hartelust zingen en dansen. De feestvreugde steeg tot ongekende hoogten toen Prins Johan III met een dweilorkest zijn entree maakte. Lux en Maxime kregen een onderscheiding van de prins en er waren prijzen voor de leukst verklede kinderen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.