Home / Rozendaal / 4.000 euro voor weeskinderen in Bylakuppe

4.000 euro voor weeskinderen in Bylakuppe

ROZENDAAL – Twee vrijwilligers van de wekgroep SOS Kinderdorpen Apeldoorn hebben vrijdag 12 februari een cheque van bijna 4.000 euro ontvangen uit handen van Maud de Feijter, ambassadrice van SOS Kinderdorpen van het Rhedens Rozendaal. Het mooie bedrag is bijeen gebracht door leerlingen van het Rhedens met de verkoop van koek en chocomelk in de pauzes, een Benefietavond, een veiling en de kerstactie. Dankzij de inspanningen van Maud, docenten en leerlingen van het Rhedens Rozendaal kunnen tien geadopteerde Tibetaanse kinderen van het Rhedens die in het SOS Kinderdorp Bylakuppe wonen weer een jaar lang goed gekleed en gevoed naar school.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.