De 5e editie van de Leuvenheimse Beekloop

LEUVENHEIM – Ondanks het winterse weer van afgelopen weekend, waren de 219 lopers van de vijfde editie van de Leuvenheimse Beekloop erg tevreden over de te lopen route. Het parcours liep door bossen en langs beken van Leuvenheim, maar met de sneeuw was het deze keer een uniek gezicht.

Om 10.45 uur startte de 2,5 kilometer. Roderick Enzerink uit Warnsveld won deze afstand met een tijd van 09,22. Tien minuten later startten de lopers van de 7,5 kilometer en de 15 kilometer. Bij de vrouwen won Ans Reusken uit Klarenbeek de 7,5 kilometer en Ilse Coenen uit Dieren was de snelste vrouw op de 15 kilometer.
Mark Groeneweg uit Dieren won bij de mannen op de 7,5 kilometer en op de 15 kilometer was Gerard Limbeek uit Dieren, net als vorig jaar, de snelste. De lopers kregen na afloop een tasje met inhoud van Sport-In uit Zutphen, erwtensoep van Super de Boer uit Brummen en vanwege Valentijnsdag een witte Anjer van Oxalis uit Brummen.
De sponsors van de Leuvenheimse Beekloop en de 219 lopers hebben samen voor een opbrengst van 6000 euro gezorgd. In het Buurthuis in Leuvenheim werden zondagavond twee cheques overhandigd van 3000 euro aan Stichting Pink Ribbon en aan Stichting Faridpur. Alle uitslagen zijn terug te lezen op www.loopgroepleuvenheim.nl. Foto – Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.