Nieuwe groep running therapie

LAAG-SOEREN – Jan Strijker start vrijdag 19 februari weer met een groep runningtherapie op P de plaghak aan de Schaapsallee in Laag-Soeren. Vorig jaar is Strijker begonnen met een therapeutische loopgroep. Deze is speciaal voor mensen die om wat voor reden dan ook niet in een gewone hardloopgroep kunnen lopen.

Strijker heeft nu met de huidige groep twaalf weken getraind en maakt een doorstart. Het niveau in de groep is laag. Er wordt nu met hartslagmeters getraind zodat de intensiteit goed stuurbaar en controleerbaar is.
De groep moet klein blijven anders kan de loper niet goed begeleid worden. Een groep bestaat maximaal uit acht personen. Zijn het er meer dan wordt de groep opgesplitst.

Info@janstrijker.nl, www.janstrijker.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.