Spelletjes voor Haïti

DOESBURG – Maarten Peet, Roel en Mandy Kleinhans, Meike Somsen en Sara Luimes uit Doesburg hebben zelf een actie opgezet om de mensen in Haïti te helpen. Samen organiseerden ze een spelletjesdag. Dat was een hele klus, maar gelukkig kreeg het vijftal hulp van vaders en moeders. Op het plein van de Oecumenische school de Ark in Doesburg stelden de jongens en meiden acht spelletjes op: spijkerpoepen, een tennisbal met een racket hooghouden, zaklopen, touwtjespringen, zout overbrengen, een hindernisbaan, blikgooien en voetbalzigzag. Ondanks de sneeuw kwamen er veel kinderen meedoen. Voor 1 euro kregen zij een kaartje waarop alle spelletjes stonden en een bonnetje voor limonade en snoep. Na een heel gezellige middag konden Maarten, Roel, Mandy, Meike en Sara de balans opmaken. De groep heeft 137,76 euro opgehaald. De vader van Mandy en Roel heeft het afgerond naar 150 euro. Een mooie prestatie van dit groepje!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.