Home / Doesburg / Clubkampioenen Unitas

Clubkampioenen Unitas

DOESBURG – Tijdens een spannende zaterdagmorgen zijn de clubkampioenen van gymnastiekvereniging Unitas bekend geworden. De wisselbekers werden mee naar huis genomen door Elodie Holkamp, Stan Meeuwissen, Sophie Everts en Marit Surenbroek. Er waren voor hen eerste prijzen, maar ook voor Seline Meijer, Esther Blok, Sara Luimes, Carolien de Vries, Amar Sukhraj, Laura Ostmeier, Dana Kuiper en Britt Donderwinkel. Zij mochten allemaal het erepodium beklimmen. Na dit sportieve deel van de dag stond het afscheid van juf Marja op het programma. Zij was dertig jaar lid van Unitas en heeft daarvan maar liefst 25 jaar training gegeven. De laatste jaren zette zij zich in voor de jongensgroep en de selectiemeisjes. Marja gaf tijdens haar speech aan zo’n goede band met de vereniging te hebben, dat ze wel lid blijft en ook altijd benaderd mag worden als haar hulp nodig is. Een pluim voor Marja, die na een gezellige middag met veel bossen bloemen naar huis ging.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.