CDA Manifestatie in Doesburg

Vorige week was het zover, in het kader van de CDA manifestatie in een goed bezet atrium van de Martinuskerk in Doesburg, werden de baalkaarten besproken, die door de Doesburgers massaal waren ingevuld.
Het belangrijkste punt wat opviel, is de veiligheid op straat, en het veilig voelen in de eigen woonomgeving. Dit punt, wat eigenlijk overal speelt, werd door de heer Kaiser (voorzitter CDA Gelderland), breed uitgemeten, met een duidelijk betoog. Ook in Doesburg moet hier meer werk van worden gemaakt en vooral aan de mentaliteit moet worden gewerkt.
Tevens werden de kandidaten op de verkiezingslijst voorgesteld en hield de lijsttrekker een positief betoog over het wel en wee van Doesburg en hoe het verder moet in een zelfstandige gemeente Doesburg. Volgens lijsttrekker Gerard Albers was het een bijzonder goed bezochte en interessante bijeenkomst, waarbij opviel dat de aanwezigen uit alle geledingen van de samenleving kwamen en ook werden er tal van overige belangrijke zaken besproken, zoals een schone stad, actief sportbeleid met een visie voor de toekomst, stimuleren vrijwilligerswerk, sterke economie en natuurlijk aandacht voor alle wijken inclusief het buitengebied – foto Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.