Carion start Inloop de Linie 4

DOESBURG – Carion Doesburg start vanaf woensdag 24 februari met Inloop de Linie 4; een centrale plek waar vijftigplussers elkaar kunnen ontmoeten en deel kunnen nemen aan verschillende activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie, recreatie en beweging.

De ontmoetingsruimte op de begane grond is de plek waar dit gaat plaatsvinden. Er is een werkgroep bestaande uit drie ouderenbonden, een vertegenwoordiger van een senioren biljartvereniging en Carion. Zij leveren een aandeel in de organisatie en uitvoering van de inloop.
Op korte termijn is het resultaat van de inloop dat ouderen de gelegenheid hebben om elkaar vrijblijvend te ontmoeten of deel te nemen aan georganiseerde activiteiten zoals stoelgym, PC oriëntatie, voorlichtingsbijeenkomsten, sjoelen en activiteiten van de ouderenbonden. Op lange termijn vindt uitbreiding plaats van de activiteiten en ervaren ouderen de drempel naar diensten van Carion als minder hoog.
Om zo snel mogelijk te voorzien in een behoefte tot ontmoeting, is gekozen voor een groeimodel. De inloop start op woensdag 24 februari van 08.30 tot 16.00 uur. In die week is er ook op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur een inloop. Vanaf september is het de bedoeling dat er dagelijks van 08.30 tot 16.00 uur een inloop is. Om dit te realiseren zijn er veel vrijwilligers nodig. Carion zoekt gastheren en gastvrouwen voor de inloop en voor de uitvoering en begeleiding van activiteiten. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Ingrid Doornik via tel. 0313 – 472632.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.