Home / Dieren / Volleybaltraining tijdens schoolgym

Volleybaltraining tijdens schoolgym

DIEREN – De leerlingen van diverse basisscholen in Dieren en omgeving krijgen een professionele volleyballes tijdens het gymmen. Volleybalvereniging Auto van Oort / Rebelle gaat les geven bij de Emmaschool, de Prinses Margrietschool en het Schaddeveld in Dieren Noord-Oost en Laag-Soeren. De kinderen in groepen drie, vier, vijf en soms zes krijgen les van een trainer van de Nederlandse Volleybalbond. Zo maken zij op leuke wijze kennis met de sport. Als de kinderen enthousiast zijn, kunnen ze in maart gratis meetrainen op woensdagmiddag in sporthal Theothorne in Dieren.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.