Dierenaar aangehouden na plegen verzet

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag 15 februari een 44-jarige man uit Dieren aangehouden op de Wilhelminaweg. De agenten reden rond half twee over de Wilhelminaweg toen er twee fietsers zonder verlichting hen tegemoet kwamen. Toen de agenten het tweetal hierop aansprak zou de man zich agressief hebben gedragen in de richting van de agenten. De Dierenaar werd met gebruik van pepperspray onder controle gebracht en meegenomen naar het politiebureau. De man heeft een naast een proces-verbaal voor het plegen van verzet een boete gekregen voor het rijden zonder verlichting en openbare dronkenschap.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.