Home / Bronkhorst / Taarten van het IPV

Taarten van het IPV

BRUMMEN – De Lokale Partij IPV heeft zaterdag de eerste taarten uitgedeeld in de gemeente. Inwoners die de raamposter uit de verkiezingskrant van het IPV hebben opgehangen, maakten kans op een lekkernij. De eerste winnaars waren mevrouw Wilma de Nijs, wonende aan de Wethouder Giermanstraat in Brummen en de heer Guido Nijland van de Spankerenseweg in Leuvenheim. Ook de komende weken zijn er nog taarten te winnen, het IPV spoort inwoners van de gemeente Brummen aan de poster dus nog even te laten hangen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.