Jubilarissen bij Phoenix

BRUMMEN – Twee leden van Vrouwenkoor Phoenix in Brummen zijn tijdens de ledenvergadering in het zonnetje gezet. De dames Truus Kolbeek en Bep Veldhuizen zijn beide al 12,5 jaar lid en kregen een bloemetje en de bijbehorende KBZON-speld uitgereikt door voorzitter Adrike Muller en vice-voorzitter Nettie Elshof. Het koor heeft nog vier jubilarissen in de gelederen, maar zij worden een andere keer gehuldigd. Dit zijn Ineke Oosterveen (25 jaar lid), Ria Klein (12,5 jaar lid) en Gera Buter en Aljet Garsen (beiden 10 jaar lid). Na dit feestelijke onderdeel vond een bestuurswisseling plaats. Voorzitter Adrike Muller, penningmeester Martie van Asperen en algemeen lid Antje Aldershof namen afscheid. Hun plaatsen zijn ingenomen door Carla Elshof als voorzitter, Lia Schäfer als penningmeester en Toos Pelgrim en Ina Ruiter als algemeen bestuurslid.

www.vrouwenkoorphoenix.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.