Onderzoek van Ravenhorst in Opsporing Verzocht

Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 16 februari, aandacht aan het onderzoek naar de vermissing en dood van Henk van Ravenhorst uit Beekbergen. In de uitzending doet de politie diverse getuigenoproepen, op locaties in Beekbergen, Eerbeek en Hoog Soeren.

Een regionaal rechercheteam is sinds woensdag 30 december 2009 bezig zo nauwkeurig mogelijk te achterhalen wat er precies met Henk van Ravenhorst is gebeurd. De 48-jarige autohandelaar werd dinsdagavond 29 december als vermist opgegeven. Op dinsdag 19 januari is zijn stoffelijk overschot aangetroffen aan de Pomphulweg in het buitengebied van Hoog Soeren. Henk van Ravenhorst bleek door geweld om het leven te zijn gebracht.

De 36-jarige man uit Eerbeek die kort nadat Henk van Ravenhorst verdween werd aangehouden, wordt verdacht van betrokkenheid bij zijn vermissing en dood. Hij zit in voorlopige hechtenis.

Tips
De politie is nog altijd op zoek naar getuigen of tips, en doet nu via Opsporing Verzocht diverse getuigenoproepen, op locaties in Beekbergen, Eerbeek en Hoog-Soeren.

Passantenonderzoek
Daarnaast heeft de politie zoals gebruikelijk een passantenonderzoek gehouden. Er zijn ruim 1.000 brieven verstuurd naar passanten die op de dinsdag na de verdwijning aan het einde van de middag of begin van de avond over de Arnhemseweg in Beekbergen hebben gereden.
In verband met het grote verkeersaanbod was het direct staande houden van alle passanten niet haalbaar. Daarom zijn alle kentekens geregistreerd en krijgen alle passanten per brief de vraag voorgelegd of zij op dinsdag 29 december rond dezelfde tijd op de Arnhemseweg iets opvallends hebben gezien. Er zijn inmiddels naar aanleiding van deze brief enkele tips binnengekomen.

Uitzending
Opsporing Verzocht wordt dinsdag in verband met de Olympische Spelen op een ander tijdstip en zender uitgezonden: op NL 2 om 21:20 uur. Het programma wordt herhaald op woensdagochtend op NL 2 om 10:05 uur. Het item is daarna terug te kijken via de website van Opsporing Verzocht, www.opsporingverzocht.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.