Bedrijfsbrand Loenen aangestoken

LOENEN – In een bedrijfspand aan de Eerbeekseweg in Loenen brak zaterdagavond 6 februari rond 21.15 uur brand uit. Nader onderzoek heeft uitgewezen dat er ook bij het bedrijf is ingebroken, en de brand zeer waarschijnlijk is aangesticht.

Deuren van het bedrijf bleken te zijn geforceerd en er zijn diverse gereedschappen weggenomen. Daarna is vermoedelijk brand gesticht. De brand heeft aanzienlijke schade aangericht.
De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die wellicht iets verdachts hebben gezien op de avond van de brand, of andere informatie hebben over de inbraak en brandstichting. Hiervoor kan men de politie bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.