Eerbeekse schakers verliezen

Vorige week ging het Eerbeekse schaakteam van ESC naar Duiven voor een OSBO wedstrijd tegen WDC 2.
De ontmoeting eindigde in een 3-2 overwinning voor het Duivense schaakteam. Voor Eerbeek was Ed v.d. Griendt de enige die met winst op zak thuis kwam. Wim Geurink en Rolf van Agtmaal speelden remise. Daar bleef het bij, want Gerrit v.d. Spreng, Hans Gerritsen en Paul van Berkum verloren hun partij.
De volgende OSBO wedstrijd wordt op 4 maart thuis gespeeld tegen VDS 3 uit Beekbergen.
Voor de onderlinge competitie werd donderdag als volgt gespeeld. Rein Zuetenhorst – Frans Douwes 1-0, Roel Gerritsen – Henk de Bruin remise, Theo Heijerman – Gerrit Nikkels 0-1, Gerard Schut – Ina Hoeve 0-1, Hil v.d. Burg – Jan v.d. Berg remise, Willem Zandbergen – Johan Put 1-0.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.