Met de Regiobode naar de Creadagen

Op de Creadagen, die op zaterdag 27 en zondag 28 februari plaatsvindt in De Rijnhal in Arnhem, komen amateur-kunstenaars en hobbyisten ogen en handen tekort. Tientallen demonstraties, meer dan honderd standhouders uit binnen- en buitenland en duizenden hobbyproducten, decoraties en kunstzinnige creaties, gemaakt door amateur-kunstenaars uit heel Nederland. De beurs is beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

De regiobode geeft tien keer twee kaarten weg. Iedereen die kans wil maken op deze kaarten kan voor zaterdag 20 februari een e-mail sturen naar actie@regiobode.nl of een kaartje naar Regiobode BV, postbus 230, 6950 AE in Dieren.

www.creadagen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.