Fredericcusschool haalt 2000 euro op voor weeskinderen Haïti

De leerlingen van de Fredericusschool uit Velp hebben ruim twee weken heel veel klusjes gedaan om geld te verzamelen voor de mensen in Haïti. Alle kinderen van groep 1 tot en met 8 zijn heel druk bezig geweest en hebben vol enthousiasme met elkaar 2019,94 euro bij elkaar gehaald. Donderdag 11 februari werd de cheque overhandigd aan iemand die verbonden is met een weeshuis in Haïti (foto), onder leiding van Lia van Donk. Zij zorgt al een paar jaar voor dertien weeskinderen en heeft nu niets meer. De kinderen slapen in tenten en onder een zeil. De leerlingen hebben op www.weehuisinhaiti.nl gekeken en waren meteen erg betrokken bij het project en zullen het project zeker blijven volgen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.