Oranje Fonds steunt Stichting Dorpshuis Keppel

HOOG-KEPPEL – Stichting Dorpshuis Keppel heeft een bijdrage van 53.000 euro van het Oranje Fonds ontvangen voor gebouw De Bongerd in Hoog-Keppel. Dit bedrag is een fantastische bijdrage in de kosten van het opknappen van het gebouw van basisschool de Bongerd en de realisatie van de nieuwe Dorpshuisfunctie in het gebouw. De afgelopen maanden is zowel door de aannemer als door de ouders, leerkrachten en inwoners hard gewerkt om het gebouw op te knappen. Met als resultaat dat De Bongerd inmiddels ook in gebruik is als Dorpshuis en tevens voorziet in buitenschoolse opvang.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.