Home / Hoog-Keppel / Oranje Fonds steunt Stichting Dorpshuis Keppel

Oranje Fonds steunt Stichting Dorpshuis Keppel

HOOG-KEPPEL – Stichting Dorpshuis Keppel heeft een bijdrage van 53.000 euro van het Oranje Fonds ontvangen voor gebouw De Bongerd in Hoog-Keppel. Dit bedrag is een fantastische bijdrage in de kosten van het opknappen van het gebouw van basisschool de Bongerd en de realisatie van de nieuwe Dorpshuisfunctie in het gebouw. De afgelopen maanden is zowel door de aannemer als door de ouders, leerkrachten en inwoners hard gewerkt om het gebouw op te knappen. Met als resultaat dat De Bongerd inmiddels ook in gebruik is als Dorpshuis en tevens voorziet in buitenschoolse opvang.
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.