Canzonet zoekt tenoren

DIEREN – Kamerkoor Canzonet uit Dieren heeft nog plek voor nieuwe tenoren. Koor- of zangervaring is mooi meegenomen maar geen vereiste, evenals bekendheid met het muziekschrift. Canzonet is een kamerkoor van twintig leden en staat onder leiding van Annemarie van der Meij. Het kamerkoor zingt een breed repertoire uit verschillende stijlperioden en in verschillende talen. Voor het concert op zondag 21 maart zingen zij de nocturnes van Mozart en liederen uit de Duitse romantiek. De repetitieavond is op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in het NPB gebouw aan de Middelhovenstraat 11 in Dieren.

Tel. 0313 – 420788
www.canzonet.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.