Home / Dieren / Canzonet zoekt tenoren

Canzonet zoekt tenoren

DIEREN – Kamerkoor Canzonet uit Dieren heeft nog plek voor nieuwe tenoren. Koor- of zangervaring is mooi meegenomen maar geen vereiste, evenals bekendheid met het muziekschrift. Canzonet is een kamerkoor van twintig leden en staat onder leiding van Annemarie van der Meij. Het kamerkoor zingt een breed repertoire uit verschillende stijlperioden en in verschillende talen. Voor het concert op zondag 21 maart zingen zij de nocturnes van Mozart en liederen uit de Duitse romantiek. De repetitieavond is op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in het NPB gebouw aan de Middelhovenstraat 11 in Dieren.

Tel. 0313 – 420788
www.canzonet.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.