Home / Velp / Jongen (15) aangehouden wegens huiselijk geweld

Jongen (15) aangehouden wegens huiselijk geweld

VELP- Een 15-jarige jongen uit Velp is vrijdag aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. Omstreeks 8.15 uur kreeg de politie de melding dat een moeder zou zijn mishandeld door haar zoon. Toen de gewaarschuwde agenten ter plaatse kwamen, was de 15-jarige zoon niet meer in de woning aanwezig. Op basis van het signalement kon de jongen even later aangehouden worden aan het Stationsplein in Velp. Bij de fouillering bleek dat de knaap een stroomstootwapen bij zich droeg. Het stroomstootwapen is in beslag genomen. De jongen is overgebracht naar het politiebureau in Arnhem. De jongen hangt een alternatieve straf van het bureau Halt boven het hoofd.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.