Home / Rheden / Aanrijding door laagstaande zon

Aanrijding door laagstaande zon

Bij de oversteek van de Arnhemsestraatweg (N785)in Rheden zijn donderdagmiddag rond 16.00 uur twee meisjes op de fiets aangereden door een automobilist die door zon werd verblind. Net toen de man de zonneklep naar beneden deed, bleek de botsing niet meer te voorkomen. De verwondingen van het tweetal vielen mee, maar de schrik was voor beide partijen er niet minder om. Een uur later bracht de automobilist beide meisjes al een bos bloemen thuis.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.