Home / Ellecom / Jaarvergadering Oranjevereniging

Jaarvergadering Oranjevereniging

Oranjevereniging Ellecom houdt woensdag 17 februari haar jaarvergadering. Er wordt teruggeblikt op de activiteiten van het afgelopen jaar, de penningmeester legt verantwoording af en er vindt een bestuurswisseling plaats. Ook worden diverse plannen toegelicht voor activiteiten voor het komende jaar en wordt het thema voor het zomerfeest bekend gemaakt, evenals het thema van de optocht op 12 juni. De vergadering begint om 20.00 uur en vindt plaats in het Dorpshuis.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.