Home / Eerbeek / Opsporing Verzocht in Eerbeek

Opsporing Verzocht in Eerbeek

Het TV-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond 16 februari aandacht aan de vermissing en moord op de Beekbergense autohandelaar Henk van Ravenhorst. Daarvoor werden vrijdag opnamen gemaakt op verschillende lacaties in Hoog-Soeren – waar zijn lichaam werd gevonden – Beekbergen en Eerbeek. In Eerbeek werden opnamen gemaakt van politievoorlichter Ester Naber, die bij de bushalte aan de Loenenseweg, ter hoogte van de Vondellaan, voor de camera vertelde over de zaak en het onderzoek.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.