Home / Dieren / De Akker voor Haïti

De Akker voor Haïti

DIEREN – Op initiatief van Thomas, Anouk, Robin, Yara, Bo, Esmee en Syra, leerlingen van groep 7 van basisschool De Akker in Dieren, is er op woensdag 10 februari een bazaar gehouden in de school om geld op te halen voor de kinderen in Haïti. Met de verkoop van originele en zelfgemaakte dingen, speelgoed, boeken en nog veel meer is in totaal het bedrag van 1.100 euro opgehaald. Dit bedrag wordt overgemaakt aan de stichting Hart voor Haïti.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.