Home / Velp / Kindercarnaval in Het Kasteel

Kindercarnaval in Het Kasteel

VELP – Het Kasteel in Velp stond woensdag 10 februari in het teken van kindercarnaval. Het kinderwerk van Carion de Poort heeft aansluitend aan de viering van basisschool de Kameleon en peuterspeelzaal de Schatkist een carnavalsdisco georganiseerd. De opkomst was dit jaar wederom geweldig, vijftig kinderen tussen de vier en twaalf jaar. De kinderen vermaakten zich met spelletjes doen en er was een wedstrijdje wie het beste verkleed was. De volgende kasteeldag vindt plaats op woensdag 24 maart.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.