Reumafonds zoekt collectanten

REGIO – Het Reumafonds zoekt nog collectanten of medeorganisatoren voor de collecteweek van zondag 7 tot en met zaterdag 13 maart. Reuma treft 2,3 miljoen mensen in Nederland. De gevolgen van reuma treffen ook de Nederlandse samenleving als geheel want het productieverlies door ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid bedraagt 13 miljard euro per jaar, zo blijkt uit onderzoek van TNO. Het Reumafonds is de belangrijkste financier van onafhankelijk wetenschappelijk reumaonderzoek, geeft voorlichting en is de belangenbehartiger voor mensen met reuma. Het fonds krijgt hiervoor geen subsidie van de overheid.
Iedereen die zich een paar uur per jaar wil inzetten voor de reumabestrijding kan zich aanmelden via www.reumafonds.nl of via tel. 020 – 5896471.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.