Home / Regio / Reumafonds zoekt collectanten

Reumafonds zoekt collectanten

REGIO – Het Reumafonds zoekt nog collectanten of medeorganisatoren voor de collecteweek van zondag 7 tot en met zaterdag 13 maart. Reuma treft 2,3 miljoen mensen in Nederland. De gevolgen van reuma treffen ook de Nederlandse samenleving als geheel want het productieverlies door ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid bedraagt 13 miljard euro per jaar, zo blijkt uit onderzoek van TNO. Het Reumafonds is de belangrijkste financier van onafhankelijk wetenschappelijk reumaonderzoek, geeft voorlichting en is de belangenbehartiger voor mensen met reuma. Het fonds krijgt hiervoor geen subsidie van de overheid.
Iedereen die zich een paar uur per jaar wil inzetten voor de reumabestrijding kan zich aanmelden via www.reumafonds.nl of via tel. 020 – 5896471.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.