Home / Nieuwe voorzitter de Zonnebloem

Nieuwe voorzitter de Zonnebloem

BRUMMEN – De leden van de Zonnebloem Brummen hebben tijdens de ledenvergadering een nieuwe voorzitter gekozen; Rik van Tongeren die sinds twee jaar in Brummen woont en al als vrijwilliger voor de Zonnebloem werkt.

Chris Schouten, oud-voorzitter, wilde na ongeveer tien jaar ruimte maken voor andere bezigheden. Van Tongeren bedankte zijn voorganger voor zijn inzet voor de Zonnebloem en zijn grote capaciteiten als leider. Hij is van plan met evenveel ambitie en toewijding zijn nieuwe taak te gaan vervullen. Daarbij rekent Van Tongeren op steun van medebestuursleden en vrijwilligers zodat ze samen als een hecht team zullen functioneren.
In dezelfde bijeenkomst namen de vrijwilligers Willy van der Bijl en Marietje van Goor afscheid. Zij werden gehuldigd wegens hun inzet voor de Zonnebloem gedurende respectievelijk acht en tien jaar. Zij ontvingen net als de oud-voorzitter een boeket bloemen als waardering.
 

Lees ook

Dorpskerk Rheden open

RHEDEN – Tijdens de zomermaanden is de Dorpskerk in Rheden elke zaterdag van 11.00 tot …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.