Home / Laag-Soeren / Ruim een halve eeuw kerkorganisatie

Ruim een halve eeuw kerkorganisatie

LAAG-SOEREN – Gerrie Blankenspoor geeft na vierenvijftig organisatie van de Boskapel in Laag-Soeren de pijp aan Maarten en ze heeft volgens haar zeggen een warm afscheid gekregen.

Blankenspoor: “Het is een fijn gevoel wanneer mensen je waarderen door aan het einde van zo’n lange rit je een presentje toe te stoppen, een kaartje of een lief woord”. Blankenspoor is nog helemaal in het spoor van het afscheid. Het is natuurlijk ook niet niets om meer dan een halve eeuw kerkmuziek verzorgd te hebben tijdens de vele erediensten. De voorzitter van het College van kerkrentmeesters, Cees Verburg, herinnert daar nog eens aan tijdens zijn woord van afscheid en spelt haar een gouden speld met briljant op. De hoogste onderscheiding die de Vereniging van Kerkrentmeesterlijk Beheer in de Protestantse KerkNederland kent. Daarnaast kreeg ze een officiële oorkonde voor haar trouwe diensten voor de kerkelijke gemeente Spankeren, Dieren- NO en Laag-Soeren.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.