Inzameling spullen voor rommelmarkt

De grote binnenmanege in Empe wordt zaterdag 10 april voor de negende keer omgetoverd tot een gigantische markt. De Oortveldruiters brengen op deze dag vanaf 09.30 uur spulletjes aan de man. Om deze te verzamelen, gaan ze zaterdag 3 april met een wagen langs om huis aan huis spullen op te halen. Er is echt van alles welkom, maar grote meubels, televisies en computers, koelkasten en vriezers kunnen niet worden opgehaald. Wie zeker wil zijn dat zijn of haar spullen op 3 april worden opgehaald of een andere datum wil plannen, kan bellen met Gerdien van den Brink, tel. 055-3011108. Ook kunnen rommelmarktspulletjes worden gebracht naar Gerrit van de Kamp, Ganzekolk 7 in Empe.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.