Home / Empe / Inzameling spullen voor rommelmarkt

Inzameling spullen voor rommelmarkt

De grote binnenmanege in Empe wordt zaterdag 10 april voor de negende keer omgetoverd tot een gigantische markt. De Oortveldruiters brengen op deze dag vanaf 09.30 uur spulletjes aan de man. Om deze te verzamelen, gaan ze zaterdag 3 april met een wagen langs om huis aan huis spullen op te halen. Er is echt van alles welkom, maar grote meubels, televisies en computers, koelkasten en vriezers kunnen niet worden opgehaald. Wie zeker wil zijn dat zijn of haar spullen op 3 april worden opgehaald of een andere datum wil plannen, kan bellen met Gerdien van den Brink, tel. 055-3011108. Ook kunnen rommelmarktspulletjes worden gebracht naar Gerrit van de Kamp, Ganzekolk 7 in Empe.
 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.