Home / Ellecom / Met alcohol achter het stuur

Met alcohol achter het stuur

DIEREN – Woensdag, omstreeks 10.00 uur, heeft de politie een 40-jarige man uit Arnhem aangehouden wegens rijden onder invloed. Tijdens de suveillance zagen agenten op de A348 richting Ellecom een autobestuurder slingerend rijden. De agenten gaven de bestuurder een stopteken aan de Burgemeester de Bruinstraat. Tijdens het gesprek met de 40-jarige roken de agenten een alcohollucht. Op het politiebureau werd een ademanalyse uitgevoerd. Deze wees een promillage van 0,86 uit, dit is 1,5 keer de norm. De man kreeg een rijverbod van 3 uur opgelegd.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.