Home / Doesburg / Doesburg Binnenste Buiten

Doesburg Binnenste Buiten

DOESBURG – Doesburg Binnenste Buiten 2009 is alweer zes maanden geleden. De commissie heeft in de tussentijd echter niet stilgezeten. De eerste inschrijfformulieren naar de dweilorkesten zijn verzonden en de eerste inschrijfformulieren en aanmeldingen voor de braderie en de creativiteitsmarkt zijn al binnen. Ook is de commissie bezig met het bouwen van een nieuwe website. De eerste contacten met artiesten zijn gelegd en de nieuwe posters worden al gedrukt. Doesburg Binnenste Buiten wordt al jaren gehouden in de tweede volle week van juli. Dit jaar is dat dan van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 juli.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.