Home / Dieren / Verkeerscontrole: 6 boetes

Verkeerscontrole: 6 boetes

RHEDEN / DIEREN – De politie heeft donderdag een verkeerscontrole gehouden in Rheden en Dieren. Op de Arnhemsestraatweg in Rheden werden er tussen 10.30 uur en 12.30 uur drie mensen beboet. Twee bestuurders kregen een bekeuring voor het rijden zonder autogordel en een bestuurder kreeg een boete voor het rijden zonder rijbewijs. In de middaguren werd er tussen 15.15 uur en 16.30 uur gecontroleerd op de Harderwijkerweg in Dieren. Hierbij kregen drie bestuurders een boete voor het niet dragen van de autogordel.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.