Drukke openkoormiddag DMK

DIEREN – Maar liefst 37 belangstellenden kwamen onlangs naar de openkoormiddag van het Dierens Mannenkoor. Samen met de 67 aanwezige leden werd een viertal muziekstukken ingestudeerd. Aansluitend werden deze in de kerkzaal opgetreden voor zo’n vijftig gasten. Begonnen werd met een canon, waarna de solist Gerard Gerritsen vervolgens zijn medewerking verleende aan het nummer Magelhan. Vervolgens kwam Het Kleine Café Aan de Haven aan bod, waarbij de gasten vrolijk het refrein meezongen. Tot slot klonk het Afrikaanse nummer Masithiamen. Het concert werd besloten met een hartelijk applaus, waarna onder genot van een hapje en drankje de dag werd afgesloten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.