Home / Dieren / Drukke openkoormiddag DMK

Drukke openkoormiddag DMK

DIEREN – Maar liefst 37 belangstellenden kwamen onlangs naar de openkoormiddag van het Dierens Mannenkoor. Samen met de 67 aanwezige leden werd een viertal muziekstukken ingestudeerd. Aansluitend werden deze in de kerkzaal opgetreden voor zo’n vijftig gasten. Begonnen werd met een canon, waarna de solist Gerard Gerritsen vervolgens zijn medewerking verleende aan het nummer Magelhan. Vervolgens kwam Het Kleine Café Aan de Haven aan bod, waarbij de gasten vrolijk het refrein meezongen. Tot slot klonk het Afrikaanse nummer Masithiamen. Het concert werd besloten met een hartelijk applaus, waarna onder genot van een hapje en drankje de dag werd afgesloten.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.