Home / De Steeg / Carnaval aan de Veluwezoom geopend

Carnaval aan de Veluwezoom geopend

Traditiegetrouw wordt op de woensdag voor het carnaval op het gemeentehuis in De Steeg het Carnaval aan de Veluwezoom officieel geopend. Bij die gelegenheid ontvangen de Prinsen van de Leutebröyers, de Bloaspiepkes, de Heiknüüters, de Deurdauwers, De Nölers en de Narrenlap uit handen van burgemeester Petra van Wingerden de sleutels van de gemeente. Dat gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de raadszaal, met optredens, een buut en natuurlijk een drankje, dansje en polonaise na afloop. De stemming zat er direct al goed in, dus dat belooft wat voor het aanstaande carnavalsweekend.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.