Carnaval aan de Veluwezoom geopend

Traditiegetrouw wordt op de woensdag voor het carnaval op het gemeentehuis in De Steeg het Carnaval aan de Veluwezoom officieel geopend. Bij die gelegenheid ontvangen de Prinsen van de Leutebröyers, de Bloaspiepkes, de Heiknüüters, de Deurdauwers, De Nölers en de Narrenlap uit handen van burgemeester Petra van Wingerden de sleutels van de gemeente. Dat gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de raadszaal, met optredens, een buut en natuurlijk een drankje, dansje en polonaise na afloop. De stemming zat er direct al goed in, dus dat belooft wat voor het aanstaande carnavalsweekend.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.