Potgrondactie DES en La Fraternité

BRUMMEN – Muziekverenigingen DES uit Hall en La Fraternité uit Brummen houden eind februari weer hun jaarlijkse potgrondactie. Deze actie is al jaren een succes in Hall en werd vorig jaar met goed resultaat door La Fraternité uitgebreid naar Rhienderen.

Van 22 tot en met 28 februari gaan leden van beide verenigingen huis-aan-huis langs in de verschillende plaatsen van de gemeente Brummen. Op 27 maart worden de zakken met potgrond thuis afgeleverd. Een zak van 40 liter kost 3,50 euro, drie zakken 10 euro. Deze grond is ook goed te gebruiken voor bloembakken. Wie niemand aan de deur krijgt, kan zelf een bestelling doorgeven bij Dhr. Voskamp, tel. 0575-564635 of la-fraternite@zonnet.nl.
De opbrengst van de actie wordt gebruikt voor nieuwe instrument en revisie van de instrumenten die al in bezit zijn van de verenigingen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.