Home / Beekbergen / Riant haalt kwart ton op voor goed doel

Riant haalt kwart ton op voor goed doel

Vier teams van Riant Equestrian Centre in Beekbergen namen vorige maand deel aan de Arctic Challenge, waarbij per auto de Scandinavische vlaktes werden bedwongen. De teams hebben samen 25.000 euro opgehaald voor de Stichting Dolidi Ndano, een stichting die zich inzet voor kansarme kinderen in centraal Sulawesi, Indonesië. De cheque is inmiddels aan de stichting overhandigd. Jim Greveling, lid van het organisatiecomité van de internationale mendwedstrijd op Riant, behaalde samen met Waldrick Roelofsen zelfs een podiumplaats. Eef van Ralen en Reinier Peek eindigden op een vierde plaats, Piet Olde Rikkert en Han Reinders op de zesde en Petro Greveling en Marco Voorthuijsen eindigden op de elfde plaats.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.