Home / Velp / Provincie steunt plan ontsluiting De Beemd

Provincie steunt plan ontsluiting De Beemd

VELP – Gedeputeerde Staten zijn in principe bereid medewerking te verlenen aan het realiseren van een aansluiting op de A348 met een nieuwe op/afrit ter hoogte van de Rietganssingel in Velp. Deze aansluiting zorgt voor een betere ontsluiting van bedrijventerrein De Beemd nabij het Velperbroekcircuit. De gemeente Rheden heeft deze oplossing onderzocht en voorgelegd aan de provincie. Op grond van deze toezegging gaat de gemeente het plan verder uitwerken en onderzoeken welke maatregelen allemaal nodig zijn om de aansluiting te kunnen realiseren (o.a. lucht- en geluidmaatregelen). De provincie heeft ook aangegeven dat voor deze oplossing draagvlak moet bestaan bij de bevolking in de nabijgelegen woonwijk.

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.