Home / Velp / Jeugdcarnaval De Narrenkap

Jeugdcarnaval De Narrenkap

VELP – Het jeugdprinsenpaar van carnavalsvereniging De Narrenkap in Velp bestaat dit jaar uit Prins Luc en zijn zus Prinses Maxime. Vrijdag komt Prins Johan III om 09.00 uur op de Fredericusschool, waar het prinselijk paar dan les volgt. Aansluitend gaat het gezelschap naar de Roncallischool om even lekker te feesten. Het motto van de twee is ‘Kulekekuuk, vier carnaval met Maxime en Luc’. Zaterdag gaan Luc en Maxime natuurlijk ook voor in het kindercarnaval, dat om 14.00 uur begint in de feestburcht op De Beemd 3. Er is deze middag onder andere een hiphop-workout van Sam.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.