De Leute Bröyers is klaar voor het carnaval

VELP – Carnavalsvereniging de Leute Bröyers uit Velp bracht de afgelopen periode veel bezoekjes aan andere verenigingen. Dinsdag 2 februari bezochten zij de geestelijke – en lichamelijke gehandicapten bij ‘s -Heere Loo in Wekerom. Diverse artiesten en het dweilorkest van de Leute Bröyers bezorgden de kinderen een onvergetelijke avond. Onder leiding van Prinsenpaar Prins Edwin en Prinses Mariska en hun Page Dominique is alles succesvol verlopen. Het prinsenpaar is dan ook goed voorbereid op de komende vier dolle dagen. De Leute Bröyers organiseert samen met carnavalsverenigingen de Narrenkap en de Bloaspiekes de optocht in Velp. Zij willen de optocht meer aanzien geven en zijn daarom nog op zoek naar mensen die mee willen doen met de optocht. Aanmelden kan via e-mail. t.abbenhuis@chello.nl of via info@gebroedersbosveld.nl. Na de optocht op 14 februari is er een gezamenlijke instuif in het Narrenhuus op de Beemd. Zaterdag 13 februari houdt de Leute Bröyers om 20.11 uur een Gekostumeerd Bal, op maandag 15 februari om 20.11 uur een Boerenbal en op dinsdag 16 februari begint het Frühshoppen om 12.41 uur. Deze drie dagen vinden plaats in de kantine van SC. Veluwezoom, op sportpark de Pinkenberg.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.