Snerttoernooi LTC

LOENEN – Zestien koppels hebben dit jaar meegedaan aan het Snerttoernooi dat LTC Loenen organiseerde op het tennispark De Bekenhorst in Loenen. Het was goed en maar koud tennisweer. Daardoor smaakten de snert (en natuurlijk de glühwein) prima!

Evenals vorig jaar waren er 16 koppels. Deze waren ingedeeld in 4 poules van 4, die allemaal een half uur tegen elkaar gespeeld hebben. De winnende koppels uit de tweede ronde kregen allemaal een taart, die weer met de anderen werd gedeeld. Dit gaf duidelijk het sportieve karakter van de dag weer.
Ondanks de wat tegenvallende deelname kan LTC op een geslaagd toernooi terugkijken. Het was immers veel te koud om te lang buiten te staan!
De winnaars : Poule E (de nummers 1 uit de eerste poule) : Wim Derksen en Annette Postma, .Poule F (de nummers 2 uit de eerste poule) :Joke Böhm en Hans Böhm, Poule G (de nummers 3 uit de eerste poule): Gerard Nijhof en Ellen Nijhof, Poule H (de nummers 4 uit de eerste poule):Ans Klomp en Henk Klomp.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.