Renske en Linda winnen Playbackshow

LOENEN – Een van de vaste activiteiten van het winterprogramma bij VV Loenermark is de Playbackshow. Vrijdag 29 januari was het weer zover. Negentien deelnemers trokken op het podium ten strijde, variërend van Michael Jackson, de Gebroeders Ko tot The Three Degrees. Uiteindelijk wonnen Renske en Linda deze editie met hun versie van Hannah Montana.

De afgelopen jaar overleden King of Pop, Michael Jackson, bleek een enorme bron van inspiratie. Maar de King of Pop was niet de winnaar van de Playbackshow. Renske en Linda werden door de drie dames van de jury uitgeroepen tot winnaar. Hun playbackact van Hannah Montana bleek de beste. Als tweede eindigde Duncan met Michael Jackson, en de 7-jarige Iris won de derde prijs met haar liedje van Kinderen voor Kinderen. Er werden ook nog twee aanmoedigingsprijzen uitgedeeld. Eén aan Thomas, die ook een nummer van Michael Jackson deed. Het juryoordeel was dat hij perfect kon dansen, alleen vergat hij te playbacken. Hans Plant, Eric Kamphuis en Harry Berends wonnen de tweede aanmoedigingsprijs met hun liedje van The Three Degrees. De presentatie was ook dit jaar in handen van Jeanet Modderkolk, DJ Dynamite verzorgde de muziek. De foto’s van de Playbackshow zijn te bekijken op www.vvloenermark.nl.

De hele winter door kunnen de pupillen van vv Loenermark meedoen aan activiteiten. Zaalvoetballen, zwemmen, een sportief themafeest en de disco zijn naast de Playbackshow de voornaamste activiteiten. Het winterprogramma is nog niet ten einde. Vrijdag 19 februari is er nog een spelregelquiz voor de D- en E-pupillen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.