Carnavalsprogramma De Deurdauwers

LAAG-SOEREN – Prins John II, Prinses Janny I en Adjudant Bauke zijn de hoogheden die het bont maken in de Harmonie in Laag-Soeren. Samen met hun Deurdauwers wordt weer vier dagen feest gevierd.

Het feest wordt op zaterdagmorgen officieel geopend als, samen met de Prins van de Nölers, de mascotte Jan Zwier wordt gehesen op het Horecaplein. De grote optocht, eveneens van beider verenigingen, vindt zondagmiddag plaats.
Muziek is natuurlijk heel belangrijk. Tijdens het seniorenbal zingt Gerrit Draaier. Reflex en Partysound Together zijn te horen tijdens het gekostumeerd bal. Zondag spelen Reflex en Stalight met DJ Dennis en maandag His & Co. Tijdens het Deurdauwerbal is Hans Neervoort te horen.
Kaarten voor de diverse avonden zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Witte Schuur, Cafetaria Looman en De Harmonie. Het Deurdauwerbal kost 8 euro, toegang tot de feesten op zaterdag, zondag en maandag kost 10 euro. Kaartjes voor het Kriebeltjesbal voor kinderen van drie tot elf jaar worden verkocht bij Jan Hettelaar en de Witte Schuur.

Feestvierders in de Harmonie in Laag-Soeren kunnen gebruik maken van busvervoer van en naar Dieren. Per avond worden twee ritten gemaakt naar Laag-Soeren. Het vertrek bij de verschillende halteplaatsen: Azië: 19.30 uur, Lindelaan: 19.35 uur, Zilverakkerweg (thv J. Röntgenlaan): 19.40 uur, Roodborstlaan: 19.45 uur, Donkers: 19.50 uur, Harderwijkerweg (thv Cederlaan): 19.55 uur. Precies een uur later rijdt de bus nog een keer. De terugreis gaat via dezelfde haltes, de eerste bus rijdt om 01.00 uur, de tweede om ongeveer 02.00 uur. De busrit kost één muntje per keer.

Donderdag 11 februari
19.00 uur: Seniorenbal

Zaterdag 13 februari
11.11 uur: Hijsen Jan Zwier
20.00 uur: Gekostumeerd bal

Zondag 14 februari
11.15 uur: Kriebeltjesbal
13.11 uurL Optocht, vanaf Ericaplein
20.00 uur: Zwierense avond

Maandag 15 februari

20.00 uur: Boerenbal

Dinsdag 16 februari
20.00 uur: Deurdauwerbal

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.