Home / Empe / Uitvoering kinderkoor Het Kleine Podium

Uitvoering kinderkoor Het Kleine Podium

Zondagmiddag 7 februari heeft het kinderkoor van Het Kleine Podium in ’t Oortveld een wervelende show gegeven. Onder leiding van Gerda Demey heeft het koor van 17 kinderen uit Voorst en Empe in de leeftijd van 6 tot 13 jaar liefst tien zaterdagochtenden anderhalf uur gerepeteerd. Het repertoire van in totaal 15 nummers liep van oud-hollandse speelliedjes tot aan moderne musical-songs. Een en ander was zo georganiseerd dat zelfs de kleinsten steeds mee konden doen. Het resultaat mocht er zijn. Er werd hartstochtelijke gezongen en geacteerd. De kinderen zagen er in hun wisselende toneelkleding prachtig uit. Inderdaad: het was een complete show.
De belangeloze medewerking van Marc Gilligan die met zijn apparatuur het geluid verzorgde werd natuurlijk enorm gewaardeerd, net als de financiële tegemoetkoming van de Culturele Stichting Brummen. ’t Oortveld is en blijft een prachtige locatie voor dergelijke projecten.
Het volgende project heeft Gerda Demey al gepland: vanaf 6 maart 6 keer een zaterdagochtend een musicalklas, waarin alle facetten van een musical aan de orde komen. De minimumleeftijd is 8 jaar. Tel.0575-501433 of gerda.demey@planet.nl.
 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.