Vrolijk 55 + carnaval

EERBEEK – Bijna 200 mensen bezochten zaterdag 6 februari residentie Spoorzicht om het 55+ Carnaval van carnavalsvereniging De Dwarsliggers uit Eerbeek bij te wonen. Om 13.00 uur stonden de eerste gasten al te popelen om naar binnen te komen.

De seniorencommissie had ervoor gezorgd dat mensen die zelf niet naar Spoorzicht konden komen, gehaald en thuisgebracht werden. Om 14.11 uur begon het feestgedruis met de opening door president Jan en het zingen van het lijflied door hofzanger Wilbert. Wilbert stond er echter niet alleen voor want het lijflied werd door velen met volle borst meegezongen. Kosten nog moeite werden gespaard; een speciale editie van Popstars was naar Eerbeek gekomen, een optreden van de Eerbeekse Kinderen voor Kinderen, Tina Turner, Meat Loaf en Dj Stephen deed een live optreden met een aantal gouwe ouwe meezingers.
Carnavalsvereniging De Dwarsliggers heeft de hele middag voor de bediening gezorgd want alle gasten werden door Tom ter Hove van Spoorzicht belangeloos voorzien van alle hapjes en drankjes. Daarnaast was er ook nog een verloting waarbij er echt voor iedereen een prijs was geregeld door de seniorencommissie. De middag eindigde met de prijsuitreiking van de mooist versierde gast. De eerste prijs ging naar de oudste gast deze middag, de 97-jarige mevrouw Marie Soolsma uit Dieren. Foto – Han Uenk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.