Home / Drempt / Carnavalsprogramma De Blauwe Snep

Carnavalsprogramma De Blauwe Snep

DREMPT – Als Drempt weer wordt omgedoopt tot Sneppendorp, komt Prinses Joke I aan de macht. Samen met adjudant Jan regeert ze een paar dagen volgens het principe ‘Van achter naar veur met jong en old, carnaval vieren doeij omdai der van hold’. Plaats van handeling: het Dorpshuis in Voor-Drempt.

Het feest begint vrijdag met bezoekjes aan kinderdagverblijf Nijntje, de peuterspeelzaal en beide basisscholen. Die avond staat al bol van muziek, zang, dans en humor, gebracht door lokale artiesten en de bekende buutreedner Harry Hens. De kindermiddag wordt gevuld met een nieuwe jeugdprins(es), karaoke, optredens en een verkiezing voor het mooiste kind. DJ Bongo zorgt voor muziek. ’s Avonds tijdens het gemaskerd bal is dat de taak van Reality Music. Er zijn prijzen voor de mooist verklede bezoekers. Tijdens het frühshoppen speelt Olden Keppel de mooiste carnavalskrakers.

Vrijdag 12 februari
19.41 uur: Pronkzitting

Zaterdag 13 februari:
14.11 uur: Kindermiddag
20.30 uur: Gemaskerd bal

Zondag 14 februari
10.30 uur: Bezoek aan Hyndendael
14.41 uur: Frühshoppen

Maandag 15 februari:
15.30 uur: Haringhappen
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.