34ste Jutbergloop voor jong en oud

DIEREN – Atletiekvereniging CAVGelre uit Dieren opent zaterdag 20 februari traditioneel het regionale atletiekseizoen met de Jutbergloop. Alweer voor de vierendertigste keer wordt deze prestatieloop voor jong en oud gehouden in het bos achter vakantiedorp De Jutberg aan de Priesnitzlaan tussen Dieren en Laag-Soeren.

Het parcours slingert, rond De Jutberg, over grotendeels verharde wegen door het golvende terrein van Nationaal Park de Veluwezoom. Lopers die van natuur houden, kunnen hier hun hart ophalen. Voor elk niveau zijn er aantrekkelijke afstanden waarin gekozen kan worden. De jeugd tot en met twaalf jaar kan kiezen uit één of twee kilometer en start om 09.30 uur. De senioren gaan om 10.00 uur van start om hun krachten te meten op de vijf, tien of vijftien kilometer.
Voor de jeugd zijn er prijzen voor de eersten die over de finish komen in hun categorie. Na afloop, onder het genot van een gratis kop dampende chocolademelk, worden onder alle deelnemers leuke prijzen verloot.
Deelname kost voor de jeugd 2 euro en voor de senioren 4 euro bij inschrijven via www.inschrijven.nl. Inschrijven ter plaatse kan ook in de kantine van vakantiedorp de Jutberg tot vijftien minuten voor de start en kost 5 euro voor de senioren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.