Lotenverkoop De Narrenkap

VELP – In de winkelstraten van Velp vond zaterdag een 6 februari een lotenverkoop plaats van carnavalsverenging De Narrenkap. De opbrengst is onder andere voor de ouderenzitting, het kindercarnaval en de vrolijke middag voor gehandicapten. Op het terras van Brasserie Hugo´s aan de Hoofdstraat stond een partytent waar de winnaars direct hun lot konden inwisselen voor de gewonnen prijs. Dweilorkest De Duitenkluiters en zanger John van Anholt zorgden voor de muziek. Prins Johan Hagen III, Prinses Ingrid en hun adjudantenpaar Jan Willem en Carla Bosveld verkochten het eerste lot. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door plaatselijke ondernemers die het initiatief van de carnavalsvereniging enthousiast hebben omarmd.

www.cvdenarrenkap.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.