Home / Spankeren / Jaarvergadering Groei en Bloei met presentatie

Jaarvergadering Groei en Bloei met presentatie

Op donderdag 18 februari houdt Groei en Bloei, afdeling Veluwezoom de jaarvergadering. Aansluitend verzorgt Hans Ringers een beamerpresentatie over de tuinen van East Anglia. Aanvang om ongeveer 20.30 uur. De bijeenkomst wordt gehouden in de Kerkhorst, Dorpsweg 65 A (naast het kerkje) te Spankeren. Tel: 0313 – 415699. De vergadering begint om 19.30 uur. Toegang vrij (incl. consumptie) voor leden met huisgenoot. Niet-leden betalen drie euro entree. Groei en Bloei is een landelijke vereniging met ongeveer 60.000 leden en 150 afdelingen, opgericht in 1872.
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.