Purcell adopteert eerste lam op afstand

RHEDEN – In eerste instantie zou actrice Celine Purcell op vrijdag 12 februari het eertgeboren lam adopteren bij de schaapskooi in Rheden. In verband met de maatregelen rondom de Q-koorts is de kooi tijdelijk gesloten. Daarom vond de adoptie virtueel plaats.

Op donderdag 4 februari werd de eerste tweeling geboren. Purcell heeft de lammetjes op afstand geadopteerd via de website van de Rhedense schaapskudde. De lammetjes heten Ot en Sien. Vernoemd naar het gelijknamige boek waar de oma van de actrice haar vroeger graag uit voorlas. Later dit jaar komt Purcell haar lammetjes zeker opzoeken.
Iedereen die nu ook een lammetje wil adopteren kan dat doen via www.schaapskudde.nl. Via adoptie zorgt de Rhedense Schaapskudde er voor dat de kudde in stand blijft.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.